Online Marketing Bureau Stramark wouter fenna frans klein

Onze Expertise: Bouwstenen voor jouw online succes

Bij Stramark hebben we een diepgaande expertise opgebouwd in het werken met diverse e-commerce platforms, websites en digitale oplossingen. Sinds 2008 helpen wij bedrijven groeien door effectieve strategieën te ontwikkelen voor zowel webshops als reguliere websites in B2B- en B2C-markten. Hieronder vind je een overzicht van de systemen, platforms en processen waarin wij uitblinken. Voor meer informatie over specifieke diensten zoals SEO, SEA en copywriting, verwijzen we je graag naar onze dienstenpagina’s. Ook kun je terecht op onze sectorenpagina voor een overzicht van de branches waarin wij actief zijn.

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Websites en eCommerce

Onze ervaring strekt zich uit over zowel webshops als websites in diverse sectoren. We helpen bij het bouwen en optimaliseren van zowel B2B- als B2C-platformen, met focus op conversie optimalisatie en resultaatgerichte marketing. Van technische verbeteringen tot strategische plannen, wij zorgen ervoor dat jouw webshop of website zichtbaar is in de competitieve markt.

B2B & B2C Expertise

Of je nu opereert in een B2B- of B2C-omgeving, wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die deze markten bieden. Met onze ervaring in het ontwikkelen van marketingstrategieën op maat, helpen we jouw bedrijf groeien door de juiste doelgroep te bereiken en converteren. Lees meer over onze ervaring in diverse sectoren.

 

 

Migratie & Replatforming

Een succesvolle migratie vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Of je nu overstapt naar een ander platform voor je webshop of website, ons team heeft uitgebreide ervaring met migraties naar onder andere Logic4, Magento, Shopify en WooCommerce. Wij zorgen ervoor dat je webshop of website optimaal presteert, zonder dataverlies of technische complicaties. Meer weten? Lees over onze expertise in migratie en replatforming.

 

Magento

Magento is een krachtig platform voor bedrijven die serieus bezig zijn met e-commerce groei. Of je nu een nieuwe webshop wilt opzetten of je huidige platform wilt migreren, wij hebben de expertise om jouw Magento webshop of website volledig te optimaliseren. We begeleiden je tijdens elke stap van het proces, van technische SEO-optimalisatie tot het opzetten van conversie gerichte marketingcampagnes. Lees meer over ons werk met Magento.

WooCommerce

WooCommerce biedt flexibiliteit en schaalbaarheid voor zowel kleine als grote ondernemingen. Met jarenlange ervaring in het optimaliseren van WooCommerce webshops, weten we hoe we jouw online winkel of website beter vindbaar kunnen maken en de conversies kunnen verhogen. Ontdek hoe wij bedrijven helpen groeien met WooCommerce marketing.

 

 

Shopify

Shopify is een gebruiksvriendelijk platform dat ondernemers de tools geeft om snel en efficiënt een webshop op te zetten. Wij helpen niet alleen bij het migreren naar Shopify, maar ook bij het optimaliseren van je bestaande shop of website met op maat gemaakte SEO- en SEA-strategieën. Bekijk onze aanpak voor Shopify webshops.

Logic4

Als één van de eerste bureaus die Logic4 implementeerde, hebben wij uitgebreide ervaring met dit all-in-one e-commerce platform. Onze kennis van Logic4 stelt ons in staat om webshops te optimaliseren en migraties soepel te laten verlopen. Of je nu een bestaande webshop wilt verbeteren of volledig wilt migreren naar Logic4, wij zorgen voor een succesvolle implementatie en strategie op maat. Meer weten? Bezoek onze pagina over Logic4 marketing.

Wil jij ook vaker gebeld worden?