Online Marketing Bureau Stramark wouter fenna frans klein

Sectoren en branches waarin we uitblinken

Stramark is hét online marketing bureau voor diverse sectoren en branches. Hoewel we in alle branches uit de voeten kunnen, hebben we de meeste ervaring in webshops, gezondheidszorg en welzijn, ICT, consultancy, vastgoed en techniek, productie en bouw. Dankzij onze ervaring en expertise, haalden onze klanten meer online resultaat. Ben je actief in één van deze branches en wil je meer uit je online marketing inspanningen halen? Lees dan meer over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

stramark-google-partner badgeEcommerce, B2C- en B2B websites

Stramark optimaliseert webshops, B2C- en B2B-websites door effectieve en gerichte online marketing strategieën en campagnes. We verbeteren vindbaarheid, verhogen conversies en zorgen voor maximale online zichtbaarheid, afgestemd op de unieke behoeften van elk type website. Onze expertise en op maat gemaakte oplossingen, helpt bedrijven groeien.

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ICT

De klantreis in deze sector is anders dan bij andere sectoren door onder andere de complexiteit van producten of diensten, de betrokkenheid van meerdere stakeholders, langere verkoopcycli, technische ondersteuning, aftersales en meer focus op betrouwbaarheid en beveiliging. Door onze ruime ervaring weten wij onze marketing activiteiten hier goed op in te stellen. Enkele klanten die wij hebben geholpen online succesvol te worden zijn:

Gezondheidszorg en welzijn

Wij hebben veel ervaring met bedrijven die in de Gezondheidszorg en welzijn sector zijn. Met name medische centra, mondzorg, apotheken en persoonlijke verzorging. Zo is in deze sector belangrijk om alle online regels te kennen, vooral voor het adverteren. Google kan hier veel restricties in hebben.
Enkele klanten die wij hebben geholpen online succesvol te worden zijn:

 

 

 

Consultancy

Bij Stramark begrijpen we dat de consultancy sector dynamisch en veeleisend is. Bedrijven opereren vaak in een competitieve omgeving waar expertise en inzicht bepalend zijn voor succes. Dankzij onze uitgebreide ervaring (we zijn immers zelf ook consultants), weten we precies welke strategieën nodig zijn om zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken. Of het nu gaat om managementadvies, IT-consultancy of strategische advisering.
Enkele klanten die wij hebben geholpen online succesvol te worden zijn:


Vastgoed

Wij hebben uitgebreide expertise opgebouwd in de vastgoedsector. Daardoor begrijpen we de unieke uitdagingen van vastgoedbedrijven, zoals het aantrekken van potentiële kopers, huurders en investeerders. Met op maat gemaakte strategieën, helpen wij onze vastgoedklanten om hun doelgroep effectief te bereiken. Onze ervaring met websites voor o.a. vastgoedportals, projectontwikkelaars en makelaarskantoren zorgt ervoor dat zij maximaal rendement behalen uit hun investeringen. Enkele klanten die wij hebben geholpen:

Techniek en bouw

Net als de ICT sector is de techniek- en bouw sector uniek door de complexiteit van de producten en diensten die vaak specialistische kennis vereisen. Daarnaast is de reis langer, educatie en vertrouwen staan centraal, met veel nadruk op gedetailleerde productinformatie, technische ondersteuning en demonstraties. Enkele klanten die wij hebben geholpen:

 

 

Transport en logistiek

De transport- en logistieksector is een dynamische branche waarin snelheid, efficiëntie en precisie centraal staan. Onze online marketingstrategieën en campagnes zijn specifiek afgestemd op deze sector, met een scherp oog voor de uitdagingen in logistieke ketens, tijdige leveringen en complexe operaties. We helpen bedrijven hun zichtbaarheid te vergroten, hun processen te optimaliseren en gerichte doelgroepen te bereiken. Enkele klanten die wij hebben geholpen zijn:

Verzekeringen

De verzekeringssector is een complexe markt waarin vertrouwen, transparantie en klantgerichtheid essentieel zijn. Bij Stramark begrijpen we de uitdagingen van verzekeraars, zoals het effectief communiceren van ingewikkelde producten en het aantrekken van de juiste klanten. Onze online marketingstrategieën vergroten de zichtbaarheid, bouwen vertrouwen op en voldoen aan de strenge regelgeving binnen deze sector. Enkele klanten die wij hebben geholpen zijn:

Evenementen en communicatie

De evenementenbranche draait om beleving, timing en maximale zichtbaarheid. Bij Stramark begrijpen we hoe belangrijk het is om doelgroepen op het juiste moment te bereiken en impactvolle campagnes te creëren. Onze online marketingstrategieën helpen evenementenorganisatoren hun zichtbaarheid te vergroten, ticketverkoop te stimuleren en de juiste doelgroep te betrekken. Enkele klanten die wij hebben geholpen zijn:

 

Recruitment

De recruitmentsector is sterk afhankelijk van het aantrekken van de juiste kandidaten en het snel invullen van openstaande vacatures. Bij Stramark weten we hoe cruciaal het is om met gerichte online marketing de zichtbaarheid van vacatures te vergroten en de juiste talenten aan te trekken. Onze campagnes zijn erop gericht om recruiters te helpen effectief te communiceren met zowel kandidaten als opdrachtgevers en de concurrentie een stap voor te blijven. Enkele klanten zijn:

Trainingen/workshops

De trainings- en workshopsector draait om het effectief overbrengen van kennis en het aantrekken van gemotiveerde deelnemers. Bij Stramark begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste doelgroepen te bereiken en hen te overtuigen van de waarde van jouw aanbod. Onze online marketingstrategieën helpen opleiders en trainers hun zichtbaarheid te vergroten, inschrijvingen te stimuleren en hun expertise duidelijk over te brengen. Enkele klanten zijn:

Schoonmaak en ongedierte

De sector schoonmaak en ongediertebestrijding vraagt om betrouwbaarheid, precisie en effectieve oplossingen voor een schone en veilige omgeving. Met onze ervaring in deze sector helpen we bedrijven hun diensten duidelijk te communiceren en in te spelen op de specifieke behoeften van hun klanten, zoals hygiëne, veiligheid en probleemoplossend vermogen. Onze online marketingstrategieën zijn ontworpen om je zichtbaarheid te vergroten, je expertise te benadrukken en de juiste klanten aan te trekken. Enkele klanten zijn:

Wil jij ook vaker gebeld worden?